Team NXTGEN
Sponsor

Worldstream

Worldstream beheert als IaaS services provider een gigantisch wereldwijd netwerk met 10Tbit/s aan bandbreedte voor internationale en regionale transmissie van data, beeld, geluid, transacties en entertainment. Dit netwerk wordt 24x7 gemonitord vanuit het eigen Network Operating Center (NOC) van Worldstream. Door de handen ineen te slaan kan NXTGEN. profiteren van de prestatie-analyse verwerking binnen het netwerk van Worldstream en werken aan nog meer snelheid bij de schaatsers.

Visit Worldstream.com
Facebook LinkedIn Instagram
Specialized

Wij zijn fietsers – een feit dat al sinds 1974 aan de basis staat van elke beslissing die we maken. Toen er nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, gingen we zelf aan de slag. Toen mensen met cruisers door de modder wilden rijden, maakten we de eerste productie-mountainbike. Toen wielrenners sneller wilden gaan, investeerden we in carbon en bouwden we onze eigen windtunnel. En toen we zagen dat sommige kinderen worstelden om zich op school te concentreren, hebben we de Specialized Foundation opgericht om hen te helpen door ze te laten fietsen.

Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers.

Specialized

Specialized

Vier eenvoudige woorden die onze producten, ons bedrijf en onze cultuur beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maken wij innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto’s, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van onze klanten.

Gebouwd voor de toekomst.

Garmin

Hoka One One

Eigenlijk was het ons doel om onze tijden bij een lange uithoudingsrace te verbeteren door een schoen te ontwerpen die sneller van de heuvels af zou gaan. Daardoor ontdekten we per ongeluk een hardloopschoen. Onze nieuwe schoenen verbeterden ook de ervaring bij het bergop gaan. En weer omlaag. En weer omhoog. Het bleek dat het aanpassen van een schoen die een sporter helpt bij 150 kilometer in uitdagende omstandigheden ervoor kan zorgen dat alle hardlopers hier beter op kunnen presteren.

Time to fly.

Hoka One One

Hoka One One