Team NXTGEN

NXTGEN. — not your average ice-skaters.

01.
The beginning of a dream come true.
2020 year

The beginning of a dream come true.

Op 14 augustus 2020 werd team NXTGEN. officieel. Wat begon als de wens van Koen om zijn laatste twee jaren als schaatser met Kosta te bewandelen, resulteerde in een team waar topsporters als familie samen ontwikkelen, en limieten doorbreken onder de beste begeleiding die er is.

2020 year

Het fundament.

De ploeg werd opgezet onder begeleiding van Joris Hoogenbosch, Gerard Brinkman en Bert Benthem. Joris begeleidt momenteel verschillende ondernemingen bij hun ontwikkeling, vanuit een financiële achtergrond bij PwC aangevuld met ondernemerservaring. Gerard Brinkman en Bert Benthem begeleiden en adviseren, via Incontro, organisaties over hun koers, missie en visie en hoe dit vertaalt kan worden bedrijfsbeleid. De drie heren zullen mede zorgdragen voor een duurzame toekomst van de ploeg. Daarnaast werd er een financieel fundament neergelegd door Raetsheren, AFPRO Filters en Bistro ‘t Parkje. Met dat fundament kon de ploeg van start gaan.

02.
Het fundament.
03.
Next level samenwerkingen.
2020 year

Next level samenwerkingen.

Bij NXTGEN. zoeken we nadrukkelijk naar nieuwe wegen om op een inventieve manier met onze sponsoren op te trekken. De samenwerking met de ondernemingen die in onze aanpak geloven is anders dan wat gebruikelijk is bij de huidige ploegen in de schaatssport. Zij worden partners, en de link gaat veel verder dan alleen een logo op de schaatspakken. We creëren een platform voor de sponsoren, waarbij we ze trachten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Dat genereert meerwaarde.

Samen.

  • Harmonie. Familie. Puur.
  • Winnen doen we als team van topondernemers en topsporters. We leren van en inspireren elkaar om te spelen als een onvoorwaardelijke familie.

Ontwikkelen.

  • Groeien. Ontwikkelen. Reflecteren.
  • No limits. Wij durven verder te denken om te groeien. Vol zelfvertrouwen schaatsen wij record na record.

Ontdekken.

  • Nieuwsgierig. Speels. Lef.
  • Een ruimdenkend, creatief team met onbegrensde mogelijkheden. Wij gaan op ontdekkingsreis en prikkelen elkaar met ons ondernemend en creatief karakter.

NXTGEN. is ready to grow and discover together. No fear, no limits. Full focus, we connect and win. We are the next generation. We are not afraid. Are you ready to join our movement?