Team NXTGEN

Hoka One One nieuwe partner van NXTGEN.

Hoka One One nieuwe partner van NXTGEN.
18/10/2020 / by Sanne in Uncategorized

It’s time to fly! Ken je het verhaal van twee heren die op de ruige bergpaden het idee voor hun business kregen? Jean-Luc en Nico, de founders van Hoka One One, hadden als doel om hun tijden bij een lange uithoudingsrace te verbeteren door een schoen te ontwerpen die sneller van de heuvels af kon gaan. Op die manier ontdekten ze per ongeluk een hardloopschoen.

Met trots presenteren wij Hoka One One als partner van team NXTGEN. Een partij die zichzelf elke dag de vraag stelt ‘Hoe kan het sneller?’ is in onze ogen een perfecte samenwerkingspartner. Net als bij ons staat bij Hoka One One innovatie voor op. Samen gaan we voor nog sneller, nog beter en nog innovatiever. 

Ben je nog op zoek naar nieuwe hardloopschoenen? Onder het motto ‘To try is to fly’ kun je bij Hoka One One hardloopschoenen 30 dagen proberen. Voel je na de testvlucht geen verschil? Dan geeft Hoka One One geld terug. Regel jouw testvlucht hier.

Leave a comment