Team NXTGEN

Garmin nieuwe partner NXTGEN.

18/10/2020 / by Sanne in Uncategorized

Producten die gebouwd zijn voor de toekomst en aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in jouw leven. Dat zijn de producten van Garmin. Geweldig nieuws! Garmin sluit zich als partner aan bij team NXTGEN. 

Met het nieuwste model ‘Forerunner 745’ wearable en de ‘EDGE 830’ fietscomputer houden onze schaatsers hun resultaten bij, krijgen ze dagelijkse workout-suggesties, zien ze het resultaat van hun training op hun uithoudingsvermogen en snelheid en krijgen ze inzicht in hun hersteltijd. Daarnaast geeft deze innovatieve wearable de mogelijkheid tot het meten van prestatie-conditie, trainingsbelasting, trainingsstatus, fietsvermogen, de body battery en helpt de wearable je bij het vinden van de beste route op basis van geüploade data van andere sporters. 

Wil jij ook jouw trainingsresultaten verbeteren? De wearables van Garmin helpen jou. Neem snel een kijkje op de website (https://www.garmin.com/nl-NL/) om het juiste product voor jouw toekomst te vinden.

Leave a comment